Expert in binnenwerken

Voor het laten uitvoeren van allerhande binnenwerken regio Tongeren kan u rekenen op het vakmanschap van SK Klusjesdienst. Zo kan u bij ons terecht voor het uitvoeren van tegelwerken, leggen van laminaat en het uitvoeren van kleine gyproc- en chapewerken. Ook voorzien wij de nodige afbraakwerken, opruimwerken en het leegmaken van woningen. Als laatste plaatsen wij keukens en badkamermeubels met doe-het-zelf pakketten.

Tegelwerken

Een goed geplaatste vloer gaat jarenlang mee. Dankzij onze ruime ervaring beschikken wij over de nodige vakkenis om uw tegelwerken tot een goed eind te brengen. Wij leggen graag voor u uw laminaatvloer. Het voordeel van deze houten vloer is dat het makkelijk is in onderhoud én dat ze antiallergisch en hygiënisch zijn.

Gyproc- en chapewerken

Tevens verzorgt SK Klusjesdienst al uw kleine gyprocwerken. Gyproc is een ideale oplossing voor het inrichten van extra kamers. Valse wanden en plafonds worden in geen tijd tot stand gebracht. Gyrpoc is bovendien een droge oplossing waardoor u na de werken meteen kan overgaan tot de nodige schilder- of behangwerken.

Maar ook voor kleine chapewerken kan u staat maken op deze firma. De chape wordt op een draagvloer of isolatielaag aangebracht om zo oneffenheden glad te strijken, niveauverschillen te overbruggen of de vloer op gewenste hoogte te brengen. Na de uitvoering moet u wel de nodige droogtermijnen respecteren!

Andere diensten

Wenst u afbraakwerken te laten uitvoeren? Gaat u verhuizen en wenst u een helpende hand om de opruimwerken vlot te laten verlopen? Ook dan bent u bij SK Klusjesdienst aan het juiste adres. Wij komen uw volledig project bekijken en gaan samen met u aan de slag. Heeft u eerder nood aan een nieuwe keuken? Of misschien wenst u uw badkamer anders in te richten? Zelfs voor deze werken kan u ons bedrijf inschakelen.

SK Klusjesdienst is uw partner voor werkelijk alle binnenwerken in Tongeren en de rest van Limburg. Ontdek de vele realisaties en laat gerust een bericht na indien u meer informatie of een offerte wenst.