Specialist in buitenwerken

Voor al uw klinkerwerken en aanleggen van terrassen en opritten kan u een beroep doen op SK Klusjesdienst. Wij nemen al uw buitenwerken regio Tongeren uit handen.

Klinkerwerken

Onze firma biedt verschillende oplossingen aan voor het aanleggen van uw oprit of terras (max 200m2). We werken enkel en alleen met kwaliteitsmaterialen. Op deze manier kunnen wij u een perfect en egaal eindresultaat garanderen. Dankzij onze jarenlange ervaring en vakmanschap kan dit ook niet anders.

Omheiningen en draadwerk

Wenst u uw tuin en huis af te schermen tegen ongewenste bezoekers? Dan kan u door SK Klusjesdienst omheiningen en draadwerk laten plaatsen. Onze specialisten zorgen ervoor dat uw woning veilig wordt afgeschermd tegen indringers. Samen met u bepalen we de vorm en de stijl én meten we alles tot in de puntjes op.

Kleine metselwerken

Kleine metselwerken in het vooruitschiet? Deze voeren wij professioneel uit. Wenst u uw renovatie of verbouwing vlot te laten verlopen? Dan laat u deze werken over aan ons. Wij zijn al jarenlang gespecialiseerd in het plaatsen van carports en tuinhuizen. Graag komen wij bij u ter plaatse om het metselwerk uitvoering te bespreken.

Buitenverlichting

Tevens behoort de plaatsing van buitenverlichting tot de mogelijkheden. Heeft u vragen over de plaatsing van traditionele verlichting of spots? Dan helpen wij u graag verder. Zoals u ziet is SK Klusjesdienst sterk thuis in buitenwerken regio Tongeren en Limburg. Ontdek de vele realisaties en laat gerust een bericht na indien u meer informatie of een offerte wenst.