Veilige elektriciteitswerken voor elk project

SK Klusjesdienst uit Tongeren is gespecialiseerd in elektriciteitswerken voor in en rondom uw woning. Als geen ander weet deze vakman alle elektrische voorzieningen perfect voor u te installeren. Zijn jarenlange ervaring, technische inzichten en zijn uitstekende aanpak resulteren keer op keer in een subliem resultaat. Ook voor (dringende) herstellingen kunt u hier terecht.

Verlichting

SK Klusjesdienst weet u perfect te adviseren over alle mogelijkheden inzake verlichting en het opmaken van een lichtplan, zowel voor binnen als voor buiten. De juiste verlichting is immers zeer belangrijk: enkel op die manier weet u de juiste sfeer te creëren, zonder aan comfort in te boeten.

Dankzij dit bedrijf kunt u te allen tijde rekenen op goed advies (al dan niet met een lichtstudie) en professionele ondersteuning bij het maken van de juiste keuzes voor materialen, armaturen en afwerking. SK Klusjesdienst garandeert u voor alle werken de beste prijs-kwaliteit en u heeft de keuze tussen een moderne of klassieke uitstraling.

Handige domotica

Ook voor het installeren van domoticasystemen is deze firma een betrouwbare partner. Van particuliere woningbouw tot tal van toepassingen voor KMO’s en andere zakelijke partners: alles is mogelijk dankzij het revolutionaire aanbod van Niko Home Control.

Domotica combineert alle technolgie zodat leven, wonen en werken nog makkelijker wordt. Door het installeren van een goed domoticasysteem wint u in comfort en veiligheid, maar kunt u bovendien ook energie- en kostenbesparend leven.

Domotica kan voor u onder meer het volgende betekenen:

  • Gedeeltelijk of volledig automatiseren van uw huisnetwerk
  • Instellen van zoneregeling voor verwarming en airconditioning
  • Voorprogrammeren van keukenprogramma’s
  • Openen en sluiten van ramen, deuren, rolluiken en poorten
  • ...

SK Klusjesdienst is uw partner voor werkelijk alle elektriciteitswerken in Tongeren en de rest van Limburg. Ontdek de vele realisaties en laat gerust een bericht na indien u meer informatie of een offerte wenst.