Projecten en referenties

SK Klusjesdienst uit Tongeren zorgt ervoor dat al uw wensen, verwachtingen en noden zo goed mogelijk vertaald worden in de werken die er worden uitgevoerd. Kwaliteit, service en klanttevredenheid zijn immers de belangrijkste troeven waar dit bedrijf graag mee uitpakt, net zoals de vele referenties in de regio.

Duidelijke visie en missie

Ondanks de jaren ervaring, ruime technische inzichten en goede vakkennis, blijft SK Klusjesdienst investeren in het up-to-date houden van het aanbod en de werkmethodes. De bouwsector is immers een wereld in verandering en dat zal nooit anders zijn. U geniet hier dus van de meest recente innovaties, de nieuwste methodes, de best ontworpen materialen en perfect op elkaar aansluitende activiteiten.

Onberispelijke dienstverlening

De firma zorgt ervoor dat u tevreden bent van het eerste contact tot en met de oplevering en afronding van de factuur:

  • geheel vrijblijvende offerte, duidelijk, overzichtelijk en gedetailleerd
  • opvolging en begeleiding bij de offerte (indien gewenst)
  • nauwkeurige en strikte planning van de werken
  • voorbereiding en opvolging van de werken
  • correcte facturatie, naar offerte en afspraken

Ruime werkregio

De vele referenties in Tongeren en de rest van Limburg geven het al weer: SK Klusjesdienst is een veelgevraagde partner voor tal van klanten. Zowel particulieren als zakelijke partners profiteren van de service en dat voor verschillende projecten, waaronder nieuwbouw en renovatie.

Bekijk de fotoreportage en neem gerust even contact op indien u vragen heeft of een vrijblijvende offerte wenst aan te vragen.